Karabük 1 Şubesi

MEMUR SEN HİZMET BİNASI AÇILDI

MEMUR SEN HİZMET BİNASI AÇILDI
Memur Sendikaları Konfedarasyonu (Memur-Sen) Karabük hizmet binamız düzenlenen törenle açıldı.

Memur-Sen Hizmet Binası açılış törenine Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 26. Dönem Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kurum Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Memur Sen Eskişehir ve Zonguldak il Temsilcileri Memur-Sen Konfederasyonu Karabük Şube Başkan Zeki Öz, sendika konfederasyonu iş kolu şube başkanları, iş yeri ve kadın kolları temsilcileri ile üyeler katıldı.


AKİF İNAN YENİ BİR TÜRKİYE HİKAYESİNE BİZİ İNANDIRDI
Memur Sen İl Temsilcisi Zeki Öz açılış töreninde yaptığı konuşmada "1992 yılında Mehmet Akif İnan bizi bir hikayeye inandırdı. Özgürlük alanının sınırlandırıldığı, insanların kamplara bölündüğü bir zamanda başka bir Türkiye mümkündür diyerek önümüzü aydınlattı. Çok acılar yaşadık belki ama başka bir Türkiye'nin mümkün olduğunu da dost düşman herkese gösterdik. Bu güzel günde bizimle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.
BU ŞEHRİN EKMEĞİNİ BÜYÜTECEĞİZ
Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof.Dr Burhanettin Uysal "Sadece sizi değil Ak parti camiası olarak Akif İnan bizi de bu hikayeye inandırdı. Gerçekten özgürlük anlamında önemli kazanımlar elde etti Türkiye. Bunlara sahip çıkmak lazım. Karabük'te bir değişim şart. Kuzeyin yıldızı diyor buraya mevcut başkan." Daha sonra programa katılan izleyicilere Hizmet binasının hemen yanında bulunan metruk binaları gösterek "Sizi ve kıymetli misafirimizi böyle çirkin bir manzarayla karşı karşıya bıraktığımız için özür diliyorum. Bu görüntüler tez zamanda ortadan kaldırılacak. Karabük Üniversitesi 56 bin öğrencisiyle bir markadır bugün. 7 civarında uluslararası öğrenci var bu şehirde. Ancak Karabük yeteri kadar yararlanamıyor bu büyüklükten. Bir şehir düşünün ki kamu çalışanlarının yarısı ilçede oturuyor. Şehrin zengini ilçede oturuyor. Böyle bir şehir büyür mü. Ben park yapmaktan, kaldırım yapmaktan bahsetmiyorum. Ben ekmeği, aşı büyütmekten bahsediyorum. Büyük düşünmek, büyük projeler üretmek zorundayız. Hava alanı derken söylediğimiz budur. Araç Çayı projesi derken söylediğimiz budur." diyerek sözlerini tamamladı. 


BAŞKA BİR DÜNYA MÜMKÜN 
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan başta olmak üzere Karabük Teşkilatımızın bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan İsmail Kökçü ve Mustafa Cünük Başkanımıza, daha önceki dönemlerde görev almış başkanlarımıza ve şu an bu görevi yapan Zeki Öz başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. "Bütün elbiseleri yırtsak yeridir/ Yeter bize vefa elbiseleri" Bizim temel ilkemizdir. Bizim sendikacılık anlayışımızda kaldırımın taşı ile esnafın camı ile uğraşmak diye bir şey yoktur. Biz ekmeğimizi büyütmenin özgürlük alanını genişletmenin derdindeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Beşten Büyüktür ve hiç kimsenin itiraz etmeye cesaret bile edemediği Siyonist 
liderlere "one minute- Bir dakika" diye itirazı bizi heyecanlandırmaktadır. Onun için diyoruz ki başka bir dünya mümkündür. Biz buna yürekten inanıyoruz. 
Değerli Dostlar bizler kamu çalışanıyız. Yönetsel istikrarsızlık en çok bizi etkiler. Çünkü biz sabit gelirliyiz. Ekonomik kriz önce bizi vuruyor. İstikrarın sürmesi bizim açımızdan son derece önemli. 31 Mart, 1 Mayıs, 15 Mayıs tarihleri ve Ağustos ayı sendikamız bakımından önemli zamanlar. Kazanımları devam ettirmek için teşkilatımız gayretli çalışmalı ve üye sayımızı artırarak büyümeye devam etmeliyiz. Türkiye'de Memurdan sendikacı olmaz diyenler bugün İLO'da çalışanları Memur Sen in temsil ettiği gerçeğini görüyorlar." Dedi.
Karabük Milletvekili Niyazi Güneş de Çanakkale ruhuna vurgu yaparak bu ruhun 15 Temmuz'da ve Afrin'de bir kez daha şahlandığını vurguladı.
Karabük Valisi Fuat Güler "Kamu çalışanları benim mesai arkadaşlarım. Onların düşüncelerini birbirleriyle paylaşacaklar böyle güzel bir mekanın hayırlı olmasını dilerim."
Daha Sonra İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk'ün yaptığı duanın ardından Memur-Sen Karabük Hizmet binası kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Ardından Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonuna geçilerek teşkilat buluşması programı yapıldı.