Karabük 1 Şubesi

YENİ UFUKLARDAN YENİ UMUTLARA

Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan Genel Kurulu için Ankara/Kızılcahamam'da düzenlenen kurula Karabük Eğitim-Bir-Sen olarak bizler de katıldık. Karabük Eğitim-Bir-Sen Başkanı Zeki ÖZ ve Şube Başkan Yardımcıları Ender KAN, Yunus ŞAHİN, Hikmet ÇAKIR olarak 6. Olağan Genel Kurulumuzda hazır bulunduk. Delege olarak oyunu kullanan Karabük Eğitim-Bir-Sen Başkanı Zeki ÖZ, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olması temennisi ile oyunu kullandı. 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bulundukları yerden varacakları yere doğru daha güçlü adımlarla, kadimden beslenen kararlılıkla hükmün hakikatle buluşmasına etki ve eşlik edeceklerini ifade ederek, “Bilgiden hikmete yol alacağız, fikirden hakikate yöneleceğiz, iradeyi eylemle taçlandıracağız, irfanla, insanca yeni bir yolculuğa çağıracağız. İrfani bir kavrayış ve insani bir yürüyüşle, sendikal bilinçle ve sivil toplum örgütü direnci ile usulden esasa, ahkâmdan ahlaka, mevcuttan makbule doğru bir istikamet yürüyüşünde olacağız. İşte bu yürüyüş, ‘yeni ufuklardan yeni umutlara’dır” dedi.

Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Maarif Vakfı Başkanı Birol Akgün, İnsan Hakları Kurumu Başkanı Süleyman Arslan, Eğitim-Bir-Sen kurucuları Ahmet Temizkök, Nazire Keten, Raşit Yazan, milletvekilleri, rektörler, genel müdürler, Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve 38 ülkenin 47 eğitim sendikasından 84 yöneticinin katılımıyla Kızılcahamam’da yapıldı.