Karabük 1 Şubesi

BASIN AÇIKLAMASI

YALAN VE İFTİRA İLE GİDECEĞİNİZ YER YOK

Yalan ve iftira ile sonuç almaya çalışanlar ahlaksızdır. Elindeki basın araçlarını kullanarak yalanlayan ve iftira atarak kurumları ve şahısları karalayan, yıpratmaya ve itibarsızlaştırmaya çalışanlar.
Memur Sen ilimizde 2000'den fazla eğitimcinin üye olduğu yetkili sendikadır. Bu öğretmen yıllarımız süregelen bir eğitim başarısı varsa bunca en büyük ödeme fedakârca çalışan öğretmenlerimizin, okul yöneticilerimizin ve diğer çalışanlarınların.
Mehmet Fatih VARGELOĞLU'da başarılı bir bürokrattır. Bakanlığın dikkate ile Ordu iline atanmıştır. Bu bir terfidir. İl Milli Eğitim Müdürü ile yetkili sendika olarak uyum içinde çalıştık. Bugüne kadar kendisiyle hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Ankara'ya gittiğimiz, kulis yaptığımız, dosya verdiğimiz koca bir yalandır, iftiradır.
Milli Eğitim Müdürü olmanın yasal denetimi bellidir. Talip olabilir. Atamaya yetkili merci Milli Eğitim Bakanı ve Cumhurbaşkanıdır. Karabük'e atanan bürokratlarla uyum içinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Paralel yapı, FETÖ gibi yakıştırmalar ve imalar son derece çirkindir. 15 Temmuz ayında de Memur Sen 'duruşu nettir. Bunu en iyi FETÖ bilir.
Hayatı boyunca FETÖ ile hiç bir araya gelmemiş safha ömrü onlarla mücadeleyle geçmiş insanlara iftira atarak hangi amaca hizmet ettiğimiz de biliyoruz. Vermeye çalıştığınız mesaj şu: "En sağlam olduğu yerden bile iftira atıyorsak başka her türlü iftirayı da atabiliriz."diyorsunuz. Acınacak haldesiniz, yazık.
17-25 Aralık ayında FETÖ'nün sosyal medya haber kaynağı olan @fuatavni 'den alıp "Ak Hırsızlar" diye manşet yaptığınız isimlerle bugün iftira attığınız isimlerin aynı olması ne yaman çelişkidir. 
Son günlerde bir takım siyasilerin darbe olduğu İle aynı amaca hizmet eden bu iftiraların sebebi bellidir. Bu tür iftiraların basınla, habercilikle alakası yoktur.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Emekliler ve Türkiye'nin en büyük emek hareketini hedef alan bu yalanları manidar buluyorum.
Emekçilerin günü kutlu olsun.